Testosteron kopen

Waarom zou ik testosteron kopen?

Niet alleen voor mannen !

Waarom zou ik testosteron kopen? Als eerste moet u weten dat testosteron een geslachthormoon is die vanaf de pubertijd uw lichaam naar volwassenheid laat groeien. U krijgt bijvoorbeeld schaamhaar en de penis en scrotum groeien naar volwassenheid.

Testosteron speelt ook een rol bij het libido (geslachtsdrift). Een te laag testosteron gehalte leidt tot een verlaagd libido bij mannen (komt meeste voor) en vrouwen. Daarom kan het voor zowel mannen en vrouwen een reden zijn om testosteron te kopen.

Oorzaken van een te laag testosterongehalte

Als we ouder worden maakt ons lichaam minder testosteron aan. Na onze veertigste treden de meeste klachten op. Ook als we door omstandigheden seksueel minder actief zijn neemt het testosteron gehalte af.

Andere redenen van het afnemen van testosteron zijn:

· Stress
· Nierproblemen
· Ongezonde levensstijl
· Weinig lichaamsbeweging
· Verkeerde voeding

Gevolgen van een te laag testosterongehalte

Een te laag testosterongehalte heeft de nodige kwalen tot gevolg. Er valt daarom het nodige voor te zeggen dit hormoon te kopen en uzelf extra doses toe te dienen.

Symptomen van een te laag testosteron gehalte

Bij een te laag testosteron gehalte kunnen de volgende symptomen optreden:

· Verminderd libido;
· Verminderde potentie en geen/ minder vaak nachtelijke erecties;
· Minder intensief orgasme/ sperma;
· Lager energiepeil;
· Prikkelbaar;
· Depressief;
· concentratieproblemen;
· Opvliegers, zweten;
· Onzekerheid;
· Slaapproblemen.

Testosterontherapie

Als u een te laag testosterongehalte heeft is het kopen van testosteron een oplossing. Testosteron is verkrijgbaar in de vorm van crèmes, pillen, capsules, pleisters en injecties.

De meeste van boven aangehaalde testosteron supplementen bevatten 1% -2% testosteron. Als u het slecht enkele weken gebruikt is uw testosteronniveau weer op goede hoogte en zullen de klachten afnemen.